Kraamzorg Bram © 2014      Algemene voorwaarden

Volg ons:

Contact

Partners

Links

Kraamzorg Bram

Kastelenring 5

2261 HB Leidschendam

Kvk: 51809915

Bank: NL03 TRIO 0781490863

P

L

 
 

Locatie 

Gelegen aan de rand van Den Haag, in nieuwbouwwijk Leidschenveen, vind je echopraktijk Baby's World. De praktijk is sfeervol ingericht met de enorme hoeveelheid geboortekaartjes aan de muur als absolute blikvanger. Ook is de behandelruimte voorzien van airco, wat zorgt voor een heerlijke verkoeling.

 

Ondernemer 

Bij binnenkomst word je ontvangen door Renée Broekmeulen. Zij is al meer dan 20 jaar gediplomeerd en gecertificeerd echoscopiste en geregistreerd bij de BEN

(Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland) en lid van de NVOG.

Zij en haar man Hans vormen sinds 2002 het kloppend hart van deze echopraktijk. Met deze praktijk is een lang gekoesterde droom uitgekomen. Je zult dan ook merken dat Renée veel plezier heeft in haar werk en je op een professionele doch ontspannen manier consult geeft.

 

Cadeau 

Clienten van Kraamzorg Bram kunnen bij aanmelding kiezen voor een cadeau. Kies je voor "Echo", dan kun je bij Baby's World terecht voor een uitgebreid consult 2:

 

* vanaf circa 22 weken in 2D, 3D & 4D real time echografie;

* ongeveer 30 minuten met beeld en geluid, waarvan 3/4D in kleur;

* inclusief DVD opname, 6 zwartwit foto's & 1 kleurenfoto;

* inclusief geslachtsbepaling (indien gewenst).

 

Dit cadeau wordt je geheel gratis aangeboden door Kraamzorg Bram. Uiteraard vinden wij het leuk als je jouw ervaring met ons deelt door een berichtje op onze facebookpagina of op twitter.